La Junta Directiva d'ECOM s'enforteix amb la incorporació de dues noves persones

En l'última Assemblea General Ordinària de la Federació ECOM també es va aprovar la col·laboració de cinc persones com a figures delegades de la Junta Directiva

L'Elisenda de la Torre, presidenta de la Lliga Reumatològica Catalana, i la Carme Garrido, presidenta de l'Associació Entretots, són les dues noves vocals que s'incorporen a la Junta Directiva d'ECOM per tal d'enfortir-la. Aquestes dues noves incorporacions a la junta directiva són professionals que compten amb una llarga trajectòria en associacionisme i en els seus àmbits d'expertesa. De la Torre i Garrido fa anys que treballen per millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat física i/o orgànica i defensar els seus drets.

L'Elisenda de la Torre és especialista en l'àmbit de la salut i patient advocacy, defensa del pacient. Des de l'any 1998, és membre la Lliga Reumatològica Catalana, entitat federada a ECOM, i, actualment, n'és la presidenta, així com també és vicepresidenta de la Lliga Reumatològica Española. De la Torre també és Pacient Experta en artritis reumatoide al Programa de Pacient Expert Catalunya (PPE-CAT) i participa en el Consell Consultiu de Pacients del Departament de Salut, com a vocal a la Junta d'Administració d'AQuAS i al Consell Assessor de la Medicació Hospitalària (CAMH), aportant la veu dels pacients.

La Carme Garrido està especialitzada en la perspectiva de gènere i la igualtat entorn les nenes i les dones amb discapacitat, així com la mobilitat i l'accessibilitat. Garrido ha diversificat la seva vida professional entre l'empresa privada, l'administració pública i el món associatiu. Des del 2010 és cofundadora i presidenta de l'Associació Entretots, una entitat a l'àmbit de l'Alt Penedès, Garraf, Anoia, Vallès Occidental i Maresme, que vol fomentar la participació plena i activa de les persones amb discapacitat física i/o orgànica al territori, entre altres objectius.