inDRET per a les Organitzacions

Si ets una entitat del tercer sector que gestiona o vol gestionar de forma inclusiva el seu equip de voluntariat, aquest és el teu espai.

  • Formació especialitzada sobre gestió inclusiva del voluntariat per a persones treballadores i/o equips de voluntariat.  
  • Acompanyament en els processos d’implementació del model inclusiu de gestió de voluntariat.
  • Derivació i seguiment de persones amb discapacitat que vulguin fer voluntariat a la vostra entitat.  
  • Optar a rebre el Reconeixement inDRET de bones pràctiques en gestió inclusiva del voluntariat.
  • Trobada anual de compartició de bones pràctiques en gestió de voluntariat inclusiu.

 

GUIA PRÀCTICA DE GESTIÓ INCLUSIVA DEL VOLUNTARIAT

Coneix la guia editada per ECOM per promoure la diversitat i l'accessibilitat en l'acció voluntària, tot donant a conèixer el bostre model de gestió inclusiva del voluntariat i oferint eines per a organitzacions compromeses amb la igualtat d'oportunitats. 

La guia proporciona eines, recursos, consells i recomanacions d'utilitat per a organitzacions que gestionin o vulguin gestionar equips de voluntariat inclusius.  

La guia defineix els tres tipus d'accessibilitat (física, cognitiva i sensorial) i la comunicació inclusiva. Això garanteix que les organitzacions puguin adaptar les seves accions de voluntariat per acompanyar les necessitats de totes les persones.  

La ‘Guia pràctica de Gestió Inclusiva del Voluntariat’ està disponible en catalàcastellà. I també en Lectura fàcil: LF en català i LF en castellà.

 

ORGANITZACIONS QUE JA HEM ACOMPANYAT

Logos-organitzacions-acompanyaments

 

ORGANITZACIONS QUE JA S'HAN FORMAT AMB NOSALTRES

Logos-organitzacions-acompanyaments

 

(InDRET Organitzacions) Contacta amb nosaltres. Suma't al voluntariat inclusiu.

FEDERACIÓN ECOM y FUNDACIÓN PRIVADA ECOM como Corresponsables del tratamiento tratará los datos con el fin de dar respuesta a tu consulta o petición. La base legítima es tu consentimiento que puedes revocar en cualquier momento comunicándolo a lcarrillo@ecom.cat. No se cederán datos a terceros salvo obligación legal. Puedes acceder, rectificar y suprimir tus datos, así como ejercitar otros derechos consultando la información adicional y detallada sobre protección de datos en nuestra Política de Privacidad.