Premis ECOM Edició 2021

Foto-Premis-ECOM-2021

ELS NOUS PREMIS ECOM ARRENQUEN AMB FORÇA I ACTITUD

En aquesta primera edició dels Premis ECOM María José Vázquez, el sector de la discapacitat ha volgut guardonar aquelles iniciatives portades a terme per persones, empreses, entitats o administracions que contribueixin a la promoció de l’exercici dels drets de les persones amb discapacitat física i/o orgànica

Submergits en la celebració del 50è aniversari de la Federació, dedicat a reconèixer i agrair la tasca duta a terme per totes aquelles persones, entitats, empreses i administracions que ens han acompanyat durant aquestes cinc dècades de camí cap a la inclusió, hem volgut continuar en la mateixa línia i visibilitzar l’esforç realitzat pels diferents agents implicats en el desenvolupament de les iniciatives recollides i presentades com a candidates. 

 

Nota-de-premsa-PREMIS-ECOM-2021

 

Us convidem a veure la gravació en directe d’aquesta primera edició tan especial per a nosaltres dels Premis ECOM María José Vázquez 2021:

 

 

LES QUATRE INICIATIVES GUANYADORES DELS PREMIS

PERVIURE
PERVIURE - Premi al Dret a l’Habitatge. Es reconeix la seva contribució a l’impuls de noves fórmules d’habitatge com és el cas del cohabitatge. I concretament s’ha reconegut la línia de treball que han iniciat fa un parell d’anys per impulsar el cohabitatge inclusiu, amb iniciatives com la guia ‘Cohabitatge amb cures i atenció a les persones’.
GRup SALTÓ
GRUP SALTÓ - Premi al Dret a la Vida Independent. Es reconeix els 25 anys de trajectòria posant la tecnologia al servei de les persones i les organitzacions. Especialment per la contribució que fan al foment de l’autonomia de les persones, a través del desenvolupament i la integració de solucions aplicades a la millora de la qualitat assistencial i de vida de les persones grans o dependents, la Digitalització i l’optimització de processos automatitzables i l’impuls de l’educació amb robots i dispositiu loT connectats.
TMB
TMB - Premi al Dret a l’Accessibilitat. Es reconeix el compromís històric de Transports Metropolitans de Barcelona amb l’accessibilitat universal, que ha portat a la ciutat de Barcelona a disposar d’una xarxa de transport públic de referència a Europa en accessibilitat, així com també el fet de promoure la cooperació i participació de les persones amb discapacitat perquè això sigui possible.
Grup Bonpreu
Grup Bonpreu - Premi al Dret al Treball. Es reconeix el seu compromís amb la igualtat i la diversitat a través d’una política de Recursos Humans que aplica els principis de la Llei d’Igualtat d’Oportunitats entre homes i dones, i que no discrimina en els processos de selecció ni per edat ni sexe, així com per la col·laboració constant amb institucions i serveis públics per aconseguir la inserció laboral de col·lectius que tenen dificultats per accedir al mercat laboral, com és el cas de les persones amb discapacitat.

 

COMPOSICIÓ DEL JURAT

El Jurat dels Premis ECOM ‘María José Vázquez’ està format pels membres de l’actual Junta Directiva de la Federació ECOM. A continuació, trobareu un llistat amb els seus noms, el seu càrrec i el nom de l’entitat federada de la qual actuen com a representants. 

  • Sr. Antonio Guillen, president. UNES. 

  • Sr. Josep Giralt, vicepresident. ASPID Lleida. 

  • Sra. Bibiana Bendicho, tresorera. ASPID Lleida. 

  • Sra. Rosa Masriera, secretària. Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) 

  • Sra. Montserrat García, vocal. Lliga Reumatològica Catalana. 

  • Marta Rodríguez, vocal. APINDEP (Integració de persones amb discapacitat). 

  • Sr. Àngel Gil, vocal. Fundació Institut Guttmann. 

  • Sr. Albert Carbonell, vocal. Grup MIFAS.  

  • Sra. Elisenda de la Torre, vocal. Lliga Reumatològica. 

  • Sra. Carme Garrido, vocal. Associació Entretots.

 

GALERÍA DE FOTOS DE L’ACTE DE LLIURAMENT DELS PREMIS ECOM 2021

Bases-Premis-ECOM-2021

 

Foto-PremisECOM-1
Foto-PremisECOM-2
Foto-PremisECOM-3
Foto-PremisECOM-4
Foto-PremisECOM-5
Foto-PremisECOM-6
Foto-PremisECOM-7
Foto-PremisECOM-8

 

SUPORTS

Els Premis ECOM ‘María José Vázquez’ - I Edició (2021) compten amb el suport del Departament d'Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya i de la Diputació de Barcelona.

 

Logo generalitat, departament d'empresa i treball   Logo diputació Barcelona