Federació ECOM. Reconeixements

1r Premi estatal del Voluntariado 2023, que atorga el Ministerio de Derechos Sociales, Consumo y Agenda 2030, al programa de voluntariat inclusiu InDRET d'ECOM.

1r Premi Voluntariat 2022 de la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària (DGACC) del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya al programa de voluntariat d'ECOM 'Voluntariat sense barreres'.

2022. Premi ACAEBH (Associació Catalana d'Espina Bífida i Hidrocefàlia) 50 anys. La nostra entitat federada ens premia a la Federació ECOM pel suport prestat. 

2021. Medalla d’Or al Mèrit Cívic de l’Ajuntament de Barcelona a la Federació ECOM, coincidint amb la celebració del 50è aniversari de l'entitat. 

2021. El 50è aniversari de la Federació ECOM és escollit per la Generalitat de Catalunya com un dels esdeveniments a commemorar per la seva empremta en el patrimoni col·lectiu dels catalans, en ser la primera federació d'entitats de l'àmbit de la discapacitat física i amb una trajectòria de 50 anys.  

2021. Premi CERMI. Premi extraordinari a la Federació ECOM, coincidint amb el seu 50è aniversari.

Segell de Qualitat Educativa 2016, a les activitats de sensibilització d'ECOM.

Creu de Sant Jordi 2011, que atorga la Generalitat de Catalunya.

Premi ‘Pacte de la mobilitat de Barcelona 2009’, 9ena. Edició, que atorga l’Ajuntament de Barcelona, per la seva dedicació i treball continuat a favor de la millora de l’accessibilitat per a les persones amb discapacitat física.

2003. Reconeixement del Departament de Benestar i Família de la Generalitat de Catalunya, a la trajectòria feta a favor de les persones amb discapacitat física de Catalunya.

Entrega de la Creu de Sant Jordi a ECOM, per part del Molt Honorable President de Catalunya Artur Mas i Gavarró

El president Josep Giralt recollint la Creu de Sant Jordi 2011.

Lliurament a la Federació ECOM de la Medalla d'Or al Mèrit Cívic de l'Ajuntament de Barcelona 

Lliurament a la Federació ECOM de la Medalla d'Or al Mèrit Cívic de l'Ajuntament de Barcelona