DEBAT VIRTUAL | Ciutat jugable i educadora

En el marc del Dia Mundial de les Ciutats, des d'ECOM inicia la posada en marxa del projecte "Ciutat Viva", amb un primer debat que organitzarem dijous vinent dia 5 de novembre de 17:30 h a 19:30 h sota el concepte  "Ciutat jugable i educadora".

Aquest debat vol proposar en valor la mirada dels infants i el jovent cap a la ciutat, l'educació en valors de la diversitat i el foment de l'autonomia a través de l'entorn urbà. Així doncs, l'objectiu del debat és reflexionar col·lectivament sobre el concepte "Ciutat jugable i educadora" des de diferents perspectives, així com fomentar la coneixença entre les diferents entitats, persones i col·lectius que hi participen per teixir aliances i impulsar el treball en xarxa.

El projecte "Ciutat Viva" d'ECOM té com a objectiu promoure la participació activa de les dones amb discapacitat i col·lectius que pateixen discriminació múltiple en les iniciatives i polítiques de transformació urbana, per tal d'avançar cap a ciutats socialment més justes, sostenibles i igualitàries.

En el debat participaran la Julia Goula, de la cooperativa d'arquitectura i urbanisme feminista Equal Saree, la Marie-Pierre Caire, artista plàstica i mare d'un infant amb discapacitat, l'Emma Cortes, coordinadora de projectes de l'Institut d'Infància i Adolescència de Barcelona, i el Xavier Riu, president del projecte Camí Amic de Barcelona. El debat estarà dinamitzat per la Noemí Font, mestre i mare d'una nena amb discapacitat, i l'acte el presentarà la Marta Rodríguez, la persona més jove de la junta directiva d'ECOM i referent en vida independent i infància.

El debat és obert a tothom amb inscripció prèvia a través d'aquest formulari, comptarà amb subtitulat en directe, i tindrà una primera part on participaran les panelistes compartint les seves experiències. I una segona part més participativa on les persones assistents podran fer arribar les seves preguntes i posar en comú les seves vivències entorn de com promoure una ciutat jugable i educadora des dels seus territoris. 

Podeu consultar el programa complert del cicle de debats "Ciutat Viva" aquí.

Organitza

ECOM