Grup de treball: Fem pinya i enxarxem-nos per generar canvis a tots els territoris!

El cicle Regenerem-Ciutat Viva planteja la necessitat de tenir en compte la infància i la perspectiva de gènere i les cures en l’activisme pel dret a l’accessibilitat.

El Regenerem – Ciutat Viva vol atendre, acompanyar i capacitar persones amb discapacitat i/o situació de dependència (específicament les dones del col·lectiu i del seu entorn de cures) perquè siguin agents actius de transformació social als seus territoris i liderin en primera persona processos d'inclusió, foment de l’autonomia personal i de millora de l'accessibilitat del seu entorn quotidià.

Les activitats del cicle Regenerem – Ciutat Viva que proposa ECOM durant tot aquest mes de novembre estaran dividides en dues temàtiques. Aquestes activitats s’emmarcaran dintre de dos blocs. El segon bloc, anomenat Entorn jugable i coeducador, se centra en l'accessibilitat i la infància i proposa un Grup de Treball: Fem pinya i enxarxem-nos per generar canvis a tots els territoris! on es posaran en comú idees i estratègies per garantir el dret a l'accessibilitat des de la infància. 

Les activitats del cicle Regenerem – Ciutat Viva es realitzaran cada dimecres de novembre de 17.30 a 19.30 a través de la plataforma Zoom.  

Totes les activitats són gratuïtes i obertes a tothom. Per participar es requereix inscripció prèvia que a través d’aquest formulari. Us recordem que aquest formulari formalitza la inscripció i una vegada completat el formulari d'inscripció us farem arribar l'enllaç el mateix dia de la sessió. 

Consulteu el programa complet aquí.

Adreça de l'esdeveniment

Sessió a través de Zoom.

Organitza

ECOM

Arxius adjunts