IV Congreso del Derecho de la Discapacidad

La vicepresidenta d’ECOM, Bibiana Bendicho, estarà present al IV Congreso del Derecho de la Discapacidad que es celebrarà els dies 15, 16 i 17 de febrer a Barcelona. El congrés s’organitza cada dos anys i com a objectiu principal té construir un espai de debat sobre el Dret de la Discapacitat com a branca autònoma de l'Ordenament Jurídic plenament consolidada. Enguany, la temàtica en la qual se centrarà l’edició, és l’activació laboral i la protecció social de les persones amb discapacitat i comptarà amb veus expertes estatals i internacionals de l’àmbit acadèmic, de l’administració i dels organismes públics, com també amb agents socials i de l’activisme de la discapacitat per abordar el debat i construir un espai de networking.  

La Bibiana Bendicho,  també referent de drets i laboral de la Junta directiva d’ECOM, participarà a la tercera Jornada del congrés, el 17 de febrer, en concret al debat «El empleo de las personas con discapacidad en y desde Catalunya» per aportar la mirada i l’experiència de l’entitat en l'àmbit de la inclusió laboral per les persones amb discapacitat física i/o orgànica.  

En aquest enllaç us compatim el programa complet del congrés el qual es pot assistir de manera presencial i virtual en aquest enllaç trobareu les inscripcions.  

 

Adreça de l'esdeveniment

Carrer de Roc Boronat, 117 Barcelona