Webinar 'Novetats del Codi d’Accessibilitat de Catalunya en relació a l’Espai Públic'

Per tal donar a conèixer a les persones amb discapacitat física i/o orgànica les novetats que el nou Codi d’Accessibilitat de Catalunya, aprovat l’any passat, ha aportat a la regulació de l’accessibilitat, ECOM convoquem aquest mes de juny (13, 20 i 27 de juny) tres webinars on abordarem les novetats en relació a tres àmbits específics: Espai Públic, Edificació i Transport. 
 
L’objectiu del cicle de webinars és formar les persones amb discapacitat física i/o orgànica perquè coneguin les normatives relatives a l’accessibilitat per tal que millorin el coneixement de quins drets tenen i puguin esdevenir agents actius de transformació participant, si ho volen, en espais de participació ciutadana i/o en entitats per tal de fer incidència i defensar els seus drets i els del col·lectiu. 
 
El cicle s’iniciarà el 13 de juny de 17:00h a 19:00h amb el webinar 'Novetats del Codi d’Accessibilitat de Catalunya en relació a l’Espai Públic' on ens centrarem tant en els espais públics urbans com naturals. El Codi d’Accessibilitat regula de manera diferenciada els entorns de nova construcció, però ens enfocarem en la regulació dels entorns existents i com poden ser més accessibles. Entre altres temes abordarem les novetats sobre plataformes úniques, jocs infantils, accés a les platges...
 
Altres webinars del cicle:

 

 

Per assistir als webinars cal inscripció prèvia a través d’aquest formulari.

 
Les persones interessades a participar-hi podeu inscriure-us a totes tres sessions o participar només a aquella que us interessi.

 

Adreça de l'esdeveniment

En línia.

Organitza

ECOM