XII Gala Premis Fem Pinya

ASEM Catalunya celebra el pròxim 3 de desembre la XII Gala de premis Fem Pinya, els guardons s'entregaran el mateix dia en l'Espai Bota de Fabra i Coats. L'objectiu d'aquests són promoure i incentivar la participació dels socis a l'entitat, potenciar el seu sentiment de pertinença i el compromís social amb la missió d'Asem Catalunya.

Els premis Fem Pinya són un reconeixement públic que posen en valor i donen visibilitat les millors actuacions dels socis, els familiars i els professionals envers al col·lectiu de persones i familiars amb malalties neuromusculars.

Les nominacions les proposen els socis i persones vinculades a l’entitat. El període per proposar els noms dels nominats és del 14 d´octubre al 13 de novembre. Les candidatures es poden presentar a través d’un formulari online o bé omplint el full de nominació que es facilitarà a la seu d’Asem Catalunya. Cal indicar el nom de la persona nominada, les dades de contacte i argumentar i valorar els motius que la fan merèixer la distinció.

És necessària la inscripció prèvia, abans del 28 de novembre a través del següent enllaç.

 

Organitza

ASEM CATALUNYA

Arxius adjunts