ECOM forma a persones en risc d’exclusió social en cultura, participació i civisme digital

La formació dona eines per identificar els recursos que ofereixen les TIC i internet i conèixer les gestions més habituals per a tràmits i compres en línia

ECOM forma a treballadors de l’Ajuntament del Prat de Llobregat, que estan en risc d’exclusió social, en cultura, participació i civisme digital, a través d’un projecte  subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC).

Aquest curs, Cultura, participació i civisme digital ACTIC/C1 Nivell Bàsic, forma part del programa Treball i Formació 2019, que té l’objectiu d’afavorir la contractació de persones a l’atur per treballar als serveis i instal·lacions municipals i alhora capacitar a les persones d’una formació professional i complementaria perquè puguin trobar feina.

La formació consta de diversos mòduls que tracten d’identificar els recursos que ens ofereixen les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) i Internet. Entre els continguts es tracta la cerca de feina a través de les aplicacions i l’accessibilitat en dispositius mòbils, l’avaluació de la informació d’Internet, la possibilitat de realitzar gestions, tràmits i compres en línia, les eines col·laboratives  i les xarxes socials, els hàbits en l’espai de treball, la salut i el medi ambient, i per últim, la seguretat de la informació.

La formació consta de 60 hores i serà impartida per professionals d’ECOM  durant gairebé dos mesos a 19 alumnes amb perfils d’operaris.