ECOM sensibilitzarà sobre la discapacitat a la Festa de l’Associa't, que se celebra en el marc de les Festes de la Mercè

Els participants es podran posar a la pell de les persones amb discapacitat a través d’aquesta activitat que se celebrarà el 24 de setembre, d’11 a 12 hores, a Cotxeres de Sants. 

L'equip de voluntariat d’ECOM serà present a la Festa de l’Associa't, que se celebra en el marc de les Festes de la Mercè, amb l’activitat de sensibilització sobre la discapacitat  "Mira Com Pinto”

En aquesta activitat que dinamitzarem, les persones participants hauran de pintar un dibuix sense utilitzar les mans. De manera que, s’haurà de ser creatiu i buscar alternatives, tal com fan les persones amb mobilitat reduïda en la seva quotidianitat. Al mateix temps, amb aquesta activitat també es vol fomentar l’empatia i la comprensió envers el col·lectiu de persones amb discapacitat.  

En la dinàmica també es podrà experimentar amb uns licornis que ha fet manualment l'equip de voluntariat. Aquest instruments consisteixen en uns cascs, que tenen una vareta incorporada a la qual es pot fixar un llapis. Es tracta d’un suport per a les persones amb mobilitat reduïda a les extremitats superiors, que els permet utilitzar el teclat de l’ordinador o escriure, movent el cap. 

La Festa de l’Associa't vol contribuir a enfortir els projectes comunitaris i associatius i donar visibilitat a la important tasca d’aquests ecosistemes comunitaris. Tant és així que són les entitats de la ciutat de Barcelona, entre elles ECOM, les que organitzen les activitats de l’Associa't