L’Informe Radar ECOM, ara en Lectura Fàcil

També disponibles versions reduïdes en anglès i en castellà al nostre web. 

Davant la necessitat de fer accessible per a totes les persones els continguts de l’Informe RADAR ECOM, hem editat una versió en Lectura Fàcil, amb els continguts resumits i elaborats amb un llenguatge senzill i clar, que teniu disponible.

L’Informe Radar ECOM és una publicació que hem elaborat des de l’entitat sobre les vulneracions de drets que pateixen les persones amb discapacitat física i/o orgànica que hem atès el 2020. La primera edició de l’informe, que vam presentar el passat mes de juliol, neix amb la intenció de tenir una edició anual i ha coincidit amb la celebració del 50è aniversari de la Federació ECOM. 

L'objectiu d’aquesta publicació és visibilitzar i denunciar les vulneracions de drets que pateixen les persones amb discapacitat física i/o orgànica, ja que una de les majors problemàtiques que es detecten a l’entitat és la infradenuncia de casos de discriminació que pateixen les persones. 

Les versions reduïdes en castellà i en anglès 

Les versions reduïdes del Radar ECOM també estan disponibles per continuar la nostra tasca de visibilització dels casos de discriminacions que pateixen les persones amb discapacitat física i/o orgànica tant al territori espanyol com en l’àmbit internacional. 

Des d'ECOM hem elaborat una versió reduïda en castella i una versió reduïda en anglès que per tal de poder traslladar aquestes problemàtiques a les institucions fora del territori català i incidir políticament i participar en el disseny de les polítiques que afecten les persones del col·lectiu. Al mateix temps, posem a disposició d’entitats i institucions una informació essencial, amb l’objectiu que aquesta sigui d’utilitat a l’hora de prendre decisions que poden afectar a les persones amb discapacitat física i/o orgànica.