ECOM hem aconseguit, a través del programa INCORPORA de la Fundació La Caixa, 238 contractes de treball per a persones amb discapacitat el 2023

Pel 2024 ja hem renovat la participació en aquest programa, pels quatre punts d’actuació que ja teníem actius: tres a la província de Barcelona (Terrassa, Molins de Rei i Mataró) i un a Tarragona.  

Aquest mes de febrer, ECOM hem renovat la continuïtat de col·laboració amb el programa INCORPORA de la Fundació La Caixa, que té l’objectiu d’impulsar la integració sociolaboral de persones en risc d’exclusió a través de l’actuació dels equips tècnics INCORPORA i de les empreses col·laboradores.  

ECOM col·laborem amb el programa INCORPORA des de 2009 i actualment tenim quatre punts d’actuació, tres a la província de Barcelona (Terrassa, Molins de Rei i Mataró) i un a Tarragona, des dels quals el 2024 seguirem treballant per afavorir la incorporació al mercat de treball de les persones amb discapacitat.  

El 2023, a través del programa INCORPORA, ECOM hem aconseguit un total de 238 contractes per a persones amb discapacitat, i hem afavorit 95 contractacions més per a persones d’altres entitats de la xarxa. En tot l’any des dels quatre punts d’actuació amb què col·laborem amb el programa INCORPORA hem atès un total de 344 persones. Per tal d’aconseguir sensibilitzar les empreses per a la contractació de persones amb discapacitat i promoure contractacions, el 2023 hem interactuat amb un total de 153 empreses, i hem gestionat 569 ofertes laborals.