Darrera setmana per votar a les eleccions al Consell Rector de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat de l’Ajuntament de Barcelona. Vota, encara hi ets a temps!

Fins demà dimecres encara es pot votar per internet, i els dies 17, 18 i 19 es podrà votar presencialment

Aquesta és la darrera setmana perquè les persones amb discapacitat de la ciutat de Barcelona puguin votar a les eleccions al Consell Rector de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat de l’Ajuntament de Barcelona i escollir les persones que els representaran dins el consell rector i defensaran els seus drets.

Fins demà, 16 de juny, es pot votar encara per internet (aquesta modalitat de vot és oberta des del passat 1 de juny) i els dies 17, 18 i 19 de juny les persones que ho vulguin podran votar presencialment.

Vot per internet

Les persones que vulgueu emetre el vostre vot a través d’internet trobeu tota la informació de com fer-ho en el web de l’Ajuntament de Barcelona. 

Si teniu dubtes de com fer-ho, podeu consultar la Guia breu de votació per internet que ha elaborat l'IMPD en Lectura fácil o us podeu adreçar als punts de suport a la votació que s'han habilitat a cada districte de la ciutat. 

Recordeu que per poder votar heu d’estar inscrits o inscrites en el cens electoral, en el tipus de discapacitat o discapacitats en què voleu votar.  En el web de l’Ajuntament trobeu també tota la informació necessària per a inscriure-us al cens, si no ho esteu, o per comprovar si ja esteu inscrits, si és que no ho recordeu. Teniu temps per censar-vos fins el 18 de juny.

I recordeu també que per emetre el vot per internet necessiteu tenir al davant:

  • El número del vostre DNI.
  • El nom de la persona o persones candidates a favor de qui voleu votar.
  • El mòbil a mà, ja que rebreu un missatge SMS al mòbil amb el codi per poder votar.

En aquest vídeo, que ha fet l'Institut Municipal de Persones amb Discapacitat, s'explica per què és important votar en aquestes eleccions. 

Vot presencial

Aquelles persones que no hagueu votat per internet i que preferiu fer-ho presencialment amb papereta, teniu l’oportunitat de fer-ho els dies 17, 18 i 19 de juny.

Ho podeu fer al punt de votació de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMPD), ubicat al carrer València, 344, planta baixa i primera planta. L’horari per votar és de les 10.00 a les 18.00 hores.

Si teniu qualsevol dubte sobre les votacions podeu obtenir més informació per aquestes vies: 

  • Adreça electrònica: eleccionsimpd@bcn.cat
  • Telèfon: 934 132 716 (de dilluns a divendres, de 9.00 a 13.30 h i dimarts de 16.00 a 18.30 h)

Voteu per la candidatura que avalem des d’ECOM, “Els nostres drets, la nostra prioritat. Per a una Barcelona per a tothom”, integrada per membres de tres de les nostres entitats federades

En aquestes eleccions al Consell Rector de l’IMPD, es presenta per a  la discapacitat física i/o orgànica una candidatura integrada per membres de 3 entitats federades a ECOM (ASEM Catalunya, ASPAYM Catalunya i No somos invisibles) i ho fan sota el lema ‘Els nostres drets, la nostra prioritat. Per a una Barcelona per a tothom’.

 

 

Els integrants de la candidatura són:

César León Ortega (ASEM Catalunya): https://youtu.be/mUuX1BuPjWU

Ana Suñé Peremiquel (ASPAYM Catalunya): https://youtu.be/kfOsUSlKQXo

Xavier Duacastilla Soler (ASPAYM Catalunya): https://youtu.be/XLMAKq5qClE

Leticia Esporrín Sanclemente (ASEM Catalunya): https://youtu.be/uy9JtfNQAs8

Antonio de Senillosa de Olano (No Somos Invisibles):  https://youtu.be/_goNw5nz2to

Com a ECOM donem aval a aquesta candidatura donat que les persones que la integren són totes elles persones activistes, implicades des de fa temps en la defensa dels drets de les persones amb discapacitat física i/o orgànica, ja sigui a nivell individual com en el marc de les entitats de les quals formen part o col·laborant també directament amb ECOM. Ara han decidit fer un pas més i anar més enllà, intentant entrar a formar part del Consell Rector per poder participar i incidir en les polítiques municipals en representació del col·lectiu de discapacitat física i/o orgànica del qual formen part amb la voluntat de poder impulsar i promoure canvis que facin de Barcelona una ciutat més inclusiva on totes les persones tinguin les mateixes oportunitats i puguin exercir els seus drets en igualtat de condicions.

El nexe d’unió entre les persones integrants d’aquesta candidatura ha estat la defensa de l’exercici dels drets de les persones amb discapacitat física i/o orgànica per això el seu programa electoral nclou múltiples propostes relacionades amb els drets referenciats a la Convenció dels Drets de les Persones amb Discapacitat de l’ONU.

Aquest és el seu programa electoral.