Acte de presentació - Roda de premsa de l'informe Radar ECOM 2023

El proper dimarts 23 de juliol, ECOM, entitat referent de la discapacitat física i/o orgànica a Catalunya, presentarem la quarta edició del Radar ECOM, l’informe de vulneracions de drets de les persones amb discapacitat física i/o orgànica de Catalunya, que cada any elaborem. Aquest informe recull i analitza les vulneracions de drets que ECOM detectem al llarg de l’any a través del nostre servei de consultes, la realització de focus groups i de l’enquesta anual que realitzem.

L’acte tindrà lloc al Hub Social Barcelona, a la Planta baixa, Sala Innovació (C/ de Girona, 34, L'Eixample, Barcelona), de les 10.30 h a les 11.30 h (apertura d’acreditacions a les 10.15 h). L’accés a la sala és accessible i es comptarà amb servei de subtitulació simultània.

Per assistir a l’acte cal inscripció prèvia omplint aquest formulari.

PROGRAMA DE L’ACTE

10.15h - Acreditacions
10.30h - Benvinguda institucional de la Junta Directiva d’ECOM
10.45h - Presentació de l’Informe RADAR 2023
11.00h - Testimonis
11.15h - Precs i preguntes
11.20h - Cloenda
11.30h - Fi de l’acte

L’informe RADAR ECOM és una eina que està esdevenint amb el temps de gran utilitat per a les accions d’incidència política i pública que duem a terme des d'ECOM per defensar els drets del col·lectiu. L’informe compleix les finalitats de visibilitzar les vulneracions de drets, conscienciar la ciutadania envers  els drets de les persones amb discapacitat física  i/o orgànica i prevenir possibles situacions  de vulneracions de drets.

Adreça de l'esdeveniment

Hub Social Barcelona (Planta baixa, Sala Innovació)

c/ de Girona, 34, Barcelona

Organitza

ECOM