ECOM renova un any més la seva participació en el programa INCOPORA, un projecte d'inclusió laboral

El programa INCORPORA es renovarà a Barcelona i a Tarragona, on tenim oficines d'atenció a les persones amb discapacitat física i orgànica que busquen feina, gràcies a la col·laboració amb la Fundació La Caixa

La gerent d'ECOM, Marta Obdulia, ha signat avui la renovació del programa INCORPORA a la província de Barcelona, on atenem a les persones a través de tres punts ubicats a Molins de Rei, Mataró i Terrassa. La setmana que ve se signarà la continuïtat del projecte a la ciutat de Tarragona, on també tenim un punt d'atenció a persones amb discapacitat física i/o orgànica.

El programa INCORPORA és un projecte que duem a terme des del 2009 i que permet al Servei d'Inclusió Laboral (SIL) d'ECOM construir sinergies entre les empreses i les entitats socials que es dediquen a la inclusió laboral. Així mateix, contribueix a crear un clima de col·laboració entre ambdues parts que comporti oportunitats per a les persones amb discapacitat.

Aquest darrer any 2021, s'ha continuat treballant en xarxa amb altres entitats per donar resposta a la pandèmia i fer arribar ofertes laborals a més persones en situació vulnerable, tant les que atenem a la nostra entitat com a persones ateses en altres entitats.

En aquest sentit, el 2021 hem atès a 332 persones (101 a Tarragona, 72 a Molins de Rei, 70 a Mataró i 89 a Terrassa), a les quals s'ha capacitat per accedir al mercat de treball.

Pel que fa a les contractacions, hem aconseguit 191 contractes per a les persones amb discapacitat que atenem directament des dels nostres Serveis d'Inclusió Laboral (SIL) d'ECOM (31 a Tarragona, 72 a Molins, 70 a Mataró i 89 a Terrassa), també hem aconseguit 135 contractes per a persones d'altres entitats gràcies a la gestió de 466 ofertes en total.

Amb relació a treball conjunt amb les empreses, hem treballat amb 212 empreses, per tal de sensibilitzar-les entorn les capacitats laborals de les persones amb discapacitat física i/o orgànica amb l'objectiu d'afavorir la inclusió laboral del col·lectiu.