L’Acord Ciutadà atorga un reconeixement al projecte de voluntariat inclusiu d’ECOM

El 44% de l'equip de voluntariat d'ecom està format per persones amb discapacitat

L’Acord Ciutadà ha reconegut un projecte de voluntariat inclusiu d’ECOM amb el distintiu “Actius de l’Acord”, un reconeixement que visualitza i reconeix l’esforç d’aquelles entitats, organitzacions o projectes adherits a l’Acord, que treballen per promoure el compromís social de la ciutadania.

Les persones amb discapacitat acostumen a ser considerades per la societat com un col·lectiu vulnerable al qual cal ajudar i integrar, una visió que sovint aparta a les persones amb discapacitat de la societat i les discrimina. Per aquest motiu, és necessari crear iniciatives per tal que aquest col·lectiu sigui vist amb una mirada inclusiva, com a agents actius de les organitzacions que poden portar a terme, com en aquest cas, activitats voluntàries.

En el cas d’ECOM, el 44% de l’equip de voluntariat de l'entitat està format per persones amb discapacitat i és per aquesta iniciativa, que defensa la inclusió de les persones amb discapacitat, que aquest divendres 7 de febrer hem recollit el distintiu d'Actius de l'Acord.