Les persones amb discapacitat física i/o orgànica han pogut exercir el seu dret a vot en igualtat d’oportunitats en les Eleccions al Parlament de Catalunya del 14F? ECOM llença una enquesta per analitzar-ho.

Les incidències que recollim les traslladarem a la Direcció General de Participació Ciutadana i Processos Electorals i exigirem que siguin tingudes en compte i que es posin solucions de cara a futurs processos electorals.

ECOM llencem aquesta enquesta per tal de saber si les persones amb discapacitat física i/o orgànica heu pogut exercir el vostre dret a vot i si l’heu pogut exercir en igualtat d’oportunitats, així com també per poder recollir possibles incidències relacionades amb l’accessibilitat que us hagueu pogut trobar i que us hagi generat algun problema a l’hora de fer efectiu el vostre vot. Aquesta informació ens serà útil per poder fer incidència política per tal que es millorin els processos electorals i es facin accessibles per a tothom.

El qüestionari s'adreça tant a persones que han pogut exercir el seu dret (ja sigui a través del vot per correu o votant presencialment al col•legi electoral) com aquelles que no l'han pogut exercir per algun motiu.

Accediu a l’enquesta

Prèviament a les eleccions, ECOM ja vam tenir interlocució amb la Direcció General de Participació Ciutadana i Processos Electorals de la Generalitat de Catalunya per informar-los de les necessitats del col·lectiu i demanar-los que les tinguessin en compte. + info

Aquestes són les necessitats que els vam traslladar: https://bit.ly/2M1zt7G