Les persones amb mobilitat reduïda podran posar gasolina sense baixar del cotxe

Adfo, entitat federada a ECOM, i Samrtfuel explicaran el funcionament d'aquest servei el dissabte 22 de febrer a les 10 h a la seu d'ADFO

L’associació ADFO, entitat federada a ECOM, i els desenvolupadors de l’aplicació Samartfuel informaran, el dissabte 22 de febrer a les 10h, sobre una aplicació mòbil que permet posar gasolina sense baixar del cotxe a les persones amb mobilitat reduïda, segons ha informat ADFO.

La presentació de l’aplicació, que es farà a la seu d’ADFO a Osona, està oberta a totes les persones interessades amb mobilitat reduïda, a les quals se’ls proporcionarà un codi perquè puguin posar la gasolina sense baixar del cotxe i una sèrie de descomptes cada vegada que la facin servir.

La tecnologia Smartfuel permet que, mitjançant una aplicació mòbil, les persones amb mobilitat reduïda puguin pagar a través de l’aplicació i demanar que un treballador de la gasolinera surti a posar carburant. D’aquesta manera, la persona no ha de sortir del cotxe i en aproximadament 3 segons haurà fet tota la gestió a través del seu mòbil.

Segons explica ADFO, les persones amb mobilitat reduïda tenen moltes dificultats per posar gasolina, una acció molt habitual en la nostra vida quotidiana. Aquesta aplicació creada a Osona posa solució a aquest problema i permet que als treballadors/es surtin a posar la gasolina.