ECOM participa en un programa pilot de fisioteràpia al CEM Can Felipa

El programa té per objectiu aprofitar els beneficis aquàtics i el coneixement dels tècnics especialistes en la millora de la qualitat de vida d’aquest col·lectiu.

ECOM, entitat que treballa per millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat física i/o orgànica, ha assumit la gestió del Servei d’Auxiliar de Vestidor d’un programa pilot de fitoteràpia al Centre Esportiu Municipal Can Felipa de Barcelona.

El projecte ha estat engegat pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, amb la col·laboració de l’Institut Barcelona Esports de l’Ajuntament de Barcelona, i amb la implicació de César León.

En concret, en aquesta primera prova pilot, 10 persones amb mobilitat reduïda severa tindran l’oportunitat d’assistir a una sessió setmanal de 45 minuts durant les 16 setmanes que durarà el projecte. A través del Servei d’Auxiliar de Vestidor d’ECOM, es donarà suport en tot allò que la persona participant necessiti.

El Servei d’Auxiliar de Vestidor: clau en la pràctica d’esport per a les persones amb mobilitat reduïda

ECOM fa més de 10 anys que col·labora amb l’Institut Barcelona Esports de l’Ajuntament de Barcelona, gestionant el Servei d’Auxiliar de Vestidor, per tal que les persones amb discapacitat també puguin gaudir de l’esport als centres esportius municipals de la ciutat.

Gràcies a aquest servei, que no suposa cap cost addicional per als participants que el gaudeixen, les persones tenen el suport necessari per realitzar el canvi de muda al vestidor,  un acompanyament per als desplaçaments dintre del centre o una ajuda per a les transferències.

Les persones interessades en aquest servei, l’han de demanar en el centre on es vol practicar esport. Per a més informació podeu accedir aquí.