Nova senyalització por un persones amb discapacitat al Parc de Vallparadís de Terrassa

L'Ajuntament de Terrassa ha instalación • lat despeje en estratègics del Parc de Vallparadís informatius Senyals Vint-i-un adreçats un reduïda les persones amb mobilitat, indicant-los-les dificultats trobar amb què es poden: independiente rampes amb superior al 8%, Escales o Sortida sin sentido Camí, por ejemplo. Aquesta senyalització Específica Sobre accessibilitat és Pionera al'Estat espanyol, i ha estat dissenyada especialment per a Terrassa.

Segons Pere Navarro, alcalde de Terrassa: "Ens orgullosos sentime Que Aquí, una de Terrassa, unabúsqueda s'hagi inventat tipus de senyalització. I tambe ens orgullosos sentime d'una Manera muda especial perquè això ha estat fruto de la col • laboració de persones Que estan vinculades un entitats de discapacitats. Hem guanyat muda. Aquesta comunicació, Conjunt unabúsqueda treball, Conjunt unabúsqueda disseny d'espais tambe. No Es El mateix dissenyar uns espais i Una senyalització des d'Despatx Que sin fer-ho de Manera Conjunta les persones amb l'Que Han d'utilitzar ".

Actualment, del Mes del Centenar de fer d'es Que Itineraris poden A traves del parque, La Gran majoria són Accesibles. Pero n'hi ha, Una vintena en els quals les persones amb discapacitat algunes podem trobar dificultats. Por Motiu unabúsqueda, S'ha instalación • senyalització aquesta lat. És la mesura estrella Conjunt d'obres d'sin accessibilitat de Millora de l'. Aixi, Camins s'han ampliat, s'han Baranes instalación • lat, s'han pavimentat espais per permetre El Pas en cadira de rodes is'ha anivellat la zona de Jocs infantils del Pla de Cal Guardiola. En total, s'hi invertit Han apoyo de € 200.000, finançats amb els d'Ocupació Extraordinaris Planes Locales 2010 i 2011.

Aquestes millores sí Sumen un Llarg procès des Que diumenge unabúsqueda culminación amb la Inauguració de la cinquena i Darrera FASE d'Urbanització del parque. Manera D'aquesta, pulmo El verd de la ciutat arriba las aletas de la carretera de Rubí, travessant Can Jofresa. Vallparadís ara Té 3 kilometros i mig de Longitud i SUMA gairebé 400.000 metros cuadrados. És Parcs des dels més grans Urbanos de Catalunya.
Escuchar
Leer fonéticamente
Diccionario - Ver diccionario detallado