1a Àgora Jove del Consell Nacional de Joventut de Catalunya (CNJC)

Us recordem que els propers 29 i 30 de gener de 2011 tindrà lloc a l'alberg de Coma-ruga, la 1a Àgora Jove del CNJC. El CNJC s'ha proposat articular un nou model de participació i treball en xarxa de les entitats que serveixi per avançar en la creació de discurs entorn a diferents àmbits de la realitat juvenil actual. És amb aquest propòsit que neix la trobada d'entitats Àgora Jove.
Aquesta primera edició se celebrarà sota el lema “Joves i treball: què podem fer per no viure pitjor que els nostres pares?”. L'accés al treball i les condicions laborals són elements clau per a l'emancipació de les persones joves. L'actual context de crisi mundial ha agreujat la situació, incrementant l'atur i la precarietat laboral i dificultant encara més l'emancipació de la gent jove.
Amb aquesta primera edició de l'Àgora Jove es pretén posar les bases d'un model fort de participació i de creació de discurs entre les entitats membres del CNJC, així com promoure una anàlisi compartida de la realitat juvenil en relació a la temàtica del treball, que ens permeti identificar les idees bàsiques i ens ajudi a avançar i a aprofundir en el discurs.
La data límit per fer les inscripcions és el dia 21 de gener. Disposem de dos places, així que si algun jove de la vostra entitat està interessat en assistir agrairíem que tan aviat com pugueu us poseu en contacte amb l’àrea de participació (Inma Gómez. Tel. 93 451 55 50 o participacio@ecom.cat)