Una mostra al Parc de la Ciutadella reuneix els diferents projectes socials escollits pels clients de Caja Navarra, entre ells alguns d'entitats d'ECOM

Aquest dissabte 25 d’octubre s’organitza al Parc de la Ciutadella la primera mostra de la iniciativa de Caja Navarra anomenada ‘Tú eliges: tú decides’, on es reuniran les diferents entitats escollides pels seus clients a l’hora d’invertir en algun projecte social. Entre aquestes entitats hi figura la Federació ECOM, que realitza un projecte anomenat Activitat Física Adaptada. L’objectiu de la mostra és donar a conèixer i apropar a tots els clients de Caja Navarra els diferents projectes socials que ells mateixos han triat, i on estan invertint els seus diners. En aquest camp, Caja Navarra es presenta com a pionera en la creació de Banca Cívica d’aquest país, permeten que els propis clients escullin les labors socials en les que volen participar amb els seus diners.

L’activitat anomenada ‘Punto de encuentro’ tindrà lloc davant del Museu de Zoologia i de l’entrada principal del Zoo, on s’instal·larà una gran carpa en la que està previst que les diferents entitats realitzin, durant tot el dia, un programa destinat a totes les edats, divertit i solidari. Les entitats, a banda de presentar els seus projectes, també oferiran tallers de reciclatge, dibuix, ceràmica, maquillatge, jocs i vall. A més hi hauran concerts, exposicions, comerç just, activitats esportives, “contacontes” i els assistents podran emportar-se una alzina de record.

En l’acte a banda de participar ECOM, també hi participen diferents entitats que formen part de la Federació, com són: Acció Psoriasis, l’Associació Ajuda Cardiopaties Infantils Catalunya (AACIC), l’Associació Catalana d’Enfermetats Neuromusculars (ASEM Catalunya), l’Associació de Familiars de Malats d’Alzheimer de Barcelona (AFAB), l’Associació de Familiars de Malats d’Alzheimer del Vallès Occidental (AFA), l’Associació de Discapacitats per al Temps Lliure (ADISTELL) i la Unió Esportiva Sant Feliu de Llobregat (UNES).