ECOM tornarà a ser present a La Festa dels Súpers per facilitar als infants amb necessitats especials el gaudi de la festa

PER DESÈ ANY CONSECUTIU, S’ENCARREGARÀ DE LA GESTIÓ DEL SANE’S, EL SERVEI D’ATENCIÓ ALS SÚPERS AMB NECESSITATS ESPECIALS
Aquest cap de setmana l’Estadi Olímpic de Barcelona acollirà una nova edició de ‘La Festa dels Súpers’, que organitza la Televisió de Catalunya, i que enguany se celebra sota el lema ‘Vine a salvar l’arbre màgic! Salvaràs plantes i animals del planeta!”. En aquesta edició, ECOM col·laborem de nou amb aquesta festa, i ja en fa deu que ho fem, per afavorir que tots els Súpers, siguin quines siguin les seves característiques i/o necessitats, la puguin gaudir en igualtat d’oportunitats. Així, els dies 21 i 22 ens trobareu de nou gestionant el SANE’S, el Servei d’Atenció als Súpers amb Necessitats Especials, un servei que s’ofereix des del 2008, gràcies a la col•laboració d’ECOM i de la nostra entitat federada Fundació Nexe.
Els Súpers amb Necessitats Especials que s’apropin a la Festa dels Súpers podran gaudir de serveis i espais pensats especialment per a ells, com per exemple, una carpa on se’ls oferirà a ells i a les seves famílies: informació i assessorament; acreditar-los a ells i als seus acompanyants (per tal que els identifiquin i puguin donar-los preferència en les cues d’accés a algunes activitats); zona de descans amb sofàs i matalassets; servei de reescalfament de menjar; zona de canvi; i servei de préstec de cadires de rodes. Com cada any, en algun moment del desenvolupament de la festa alguns dels personatges del Club Súper 3 s’aproparan a la carpa per signar autògrafs, un moment que és d’allò més especial.
A més dels serveis de la carpa, els SANE’S també poden comptar amb altres serveis adaptats com: accés amb acreditació a la zona reservada de visió preferent (a dalt de la primera graderia, davant de l'escenari) i a les taules de pícnic reservades; dos ascensors al túnel de la marató per accedir a dalt de les grades i a l'inrevés; lavabos adaptats; menú per a celíacs a la cafeteria de l'estadi (al costat del peveter); accés preferent amb acreditació a les activitats adaptades per als súpers amb necessitats especials i un acompanyant; i reserva d'aparcament per als vehicles identificats a l'avinguda de l'Estadi i al passeig Olímpic.