‘Mou-te pels quiets’, concert benèfic a favor de les Fundacions Nexe i Guimbarda

L’escriptor Màrius Serra, autor del llibre ‘Quiet’, i pare d’un nen amb pluridiscapacitat, ha impulsat una lectura-concert benèfic que tindrà lloc el proper diumenge 14 de juny, a les 20 h., a la Sala 1 de l’Auditori Nacional de Catalunya que té l’objectiu de recaptar fons per a les Fundacions Nexe, entitat adherida a ECOM, i Gimbarda, dedicades a l’atenció a joves amb pluridiscapacitat.

El concert estarà basat en textos del llibre ‘Quiet’, en el qual l’autor parla del seu fill Lluís de 8 anys que té una encefalopatia greu, i comptarà amb les actuacions d’El Tricicle, Nina, Quimi Portet, Gossos, Lluís Gavaldà i Joan Reig (Els Pets), Pau Riba, Pep Bou, Joan Miquel Oliver, Bruno Oro, Elisabet Raspall, Ivette Nadal, Gòspel Viu...

Durant el concert es duran a terme algunes lectures del llibre ‘Quiet’ a càrrec de personatges reconeguts com els periodistes Carles Capdevila i Albert Om, els actors Sergi López, Jordi Martínez i Marta Angelat, entre altres.

A escena també es projectaran il•lustracions de Miguel Gallardo i Jordi Ribó, de diverses imatges creatives relacionades amb la discapacitat i la versió en animació del foliscopi del Llullu, nom que Màrius Serra dóna carinyosament al seu fill Lluís.

Màrius Serra exercirà de mestre de cerimònies en un espectacle vibrant de dues hores en el qual les lectures de breus fragments de ‘Quiet’ seran el fil conductor entre les diverses actuacions musicals i teatrals que il•lustraran les diverses emocions que comporta la convivència amb la pluridiscapacitat.

El cost de l’entrada per aquest concert és de 30 euros. Les entrades es poden adquirir a través del Telentrada de Caixa de Catalunya.

Fins el 13 de juny es pot visitar, a la Sala Bertrand (de la Llibreria Bertrand, Rambla Catalunya, 37, Barcelona) també una exposició de fotos dels participants en aquest acte, obra de Jordi Ribó.

http://moutepelsquiets.blogsport.com