Acció Psoriasi rep la Distinció d'Honor de l'Acadèmia Espanyola de Dermatologia i Venereologia

La presidenta de l’associació Acció Psoriasi va recollir, el passat 14 de juny, de mans del president de l’Acadèmia Espanyola de Dermatologia i Venereologia (AEDV) la Distinció d’Honor que atorga anualment. El lliurament va tenir lloc en el sopar de gal•la de clausura del Congrés Estatal de la AEDV que aquest any s’ha celebrat a Barcelona.

Aquest guardó reconeix la feina feta per Acció Psoriasi justament l’any en què celebra el seu 15è aniversari. Acció Psoriasi és una entitat d’àmbit estatal, integrada per afectats i familiars, que actúa per millorar la qualitat de vida de les persones que tenen aquesta discapacitat facilitant-los informació sobre les darreres investigacions en tractaments, així com duent a terme activitats divulgatives sobre aquesta discapacitat i altres de caire més reivindicatiu.

Recentment, Acció Psoriasi ha estat declarada entitat d’Utilitat Pública.

A la fotografia, d'esquerra a dreta, Dr. Hugo Vázquez, secretari de l'AEDV; Juana Mª del Molino, presidenta d'Acció Psoriasi; i el Dr. Julián S. Conejo-Mir, president de l'AEDV, en el moment del lliurament de la Distinció d'Honor.