Jornada informativa sobre psoriasis adreçada a pacients, familiars, personal sanitari i interessat

La jornada, d'accés lliure i gratuïta, tindrà lloc a la sala d'actes del Col·legi Oficial de Farmacèutics de Barcelona (C / Girona, 64-66) i s'iniciarà a les 18.00h.

És la primera del cicle de sessions informatives que componen les XVI Jornades de Psoriasi 2012 i que se celebraran en un total de sis ciutats del territori espanyol (Barcelona, ​​València, Lugo, Sòria, Conca i Cadis) al llarg del mes de maig.

Coincidint amb la celebració d'aquestes Jornades, Acció Psoriasi, associació estatal d'afectats de psoriasi i familiars, ha dut a terme un seguit d'activitats formatives i informatives (passi del documental 'En Primer Pla'; un nou lloc a internet; campanya en televisió, premsa i sensibilització ...) destinades a promoure el coneixement de la psoriasi, els seus tractaments i les cures específiques que necessita el pacient de psoriasi, tant entre els propis afectats per la malaltia, com entre els seus familiars i el personal sanitari.
Acció Psoriasi aposta clarament per la formació com a eina per afavorir l'estalvi sanitari en un moment com l'actual.

Els Col·legis de Farmacèutics de Barcelona i de Madrid, en col·laboració amb Acció Psoriasi i el patrocini de Leo Pharma, presenten a més, un nou projecte de formació continuada a través de la seva plataforma de formació en línia Àgora que pretén formar el farmacèutic per poder realitzar una intervenció de qualitat amb el pacient amb psoriasi. El curs presenta un ambiciós programa dirigit no només a actualitzar els coneixements farmacològics referents al tractament de la psoriasi, sinó que proporcionarà també les eines per a realitzar un bon counselling, reconèixer l'estat psicològic del pacient, així com tots aquells recursos pràctics per oferir l'adequat consell farmacèutic.
El curs, obert a tots els farmacèutics, s'iniciarà a partir del mes de novembre i tindrà un programa de 10 hores de durada, en què participaran de forma activa farmacèutics, metges dermatòlegs i psicòlegs. Els interessats poden sol · licitar ja informació a través del portal www.agorasanitaria.com i Acció Psoriasi.

Dia i hora: 4 de maig 2012, a les 18.00h
Accés lliure i gratuït
Lloc: sala d'actes del Col · legi Oficial de Farmacèutics de Barcelona (C / Girona, 64-66)