La FEM us convida a gaudir de teatre musical a preus especials

La Fundació Esclerosi Múltiple (FEM), amb la finalitat d’aconseguir finançament per als projectes de l’entitat, ha programat per als propers mesos una temporada de teatre musical solidari sota el nom ‘FEM TEATRE’. Aquesta iniciativa consisteix en oferir entrades per a sessions concretes de tres espectacles de teatre musical de la cartellera teatral barcelonina a preus especials, cosa que és possible gràcies a la generositat de diversos productors i companyies teatrals que s’han volgut solidaritzar amb les persones que pateixen esclerosi múltiple cedint a la FEM entrades a preus reduïts.

Els tres espectacles per als quals la FEM ofereix entrades són l’obra ‘Spamalot’, l’adaptació feta pel Tricicle d’aquest musical del grup còmic britànic Monty Python; l’obra ‘Mortadelo y Filemón en el fantoche de la opereta’, que suposa la primera incursió als escenaris teatrals d’aquests dos detectius, i el ‘Musical Què’, dirigit pel televisiu Àngel Llàcer.

Les entrades per a aquests espectacles es poden adquirir trucant al telèfon 902 113 024. Es pot adquirir una única entrada o bé un pack que inclou una entrada per a cadascun dels tres espectacles i que té un preu encara més ajustat, 70 euros. Les places són limitades. La recaptació que la FEM aconsegueixi amb la venda d’aquestes entrades es destinaran íntegrament als projectes de l’entitat.

L’oferta d’espectacles de ‘FEM TEATRE’ és la següent:

‘Spamalot-Monty Python’, al Teatre Victòria. Sessió del dimecres 8 d’octubre 2008. Preu de l’entrada: 30 euros. L’espectacle és en castellà.

‘Mortadelo i Filemón’, al Teatre Tívoli. Sessió del dijous 18 de desembre. Preu de l’entrada: 30 euros. L’espectacle és en castellà.

‘Musical Què’, al Teatre Coliseum. Sessió del dijous 12 de febrer de 2009. Preu de l’entrada: 20 euros. Espectacle en català.