L’Institut Guttmann rep el premi FAD a l’Excel·lència en Hospitals 2010

L’Institut Guttmann ha esta guardonat amb el ‘Premi INTERSALUS a l’Excel·lència en Qualitat en Hospitals 2010’ que atorga la Fundació Avenis Donabedian (FAD), un referent en l’àmbit de la qualitat en la sanitat al país. Aquest premi reconeix la tasca de l’Institut Guttmann en la creació d’un pla de qualitat estratègic que contempla la millora continuada en la qualitat assistencial i la gestió de l’organització entre d’altres aspectes rellevants.

El Dr. Josep Mª Ramírez, director gerent de l’Institut Guttmann, que va ser l’encarregat de recollir el premi va posar de manifest que ‘el centre disposa d’un Pla de Qualitat 2008-2013 que incorpora unes línies estratègiques i un pla d’acció fruit de l’anàlisi del pla estratègic global i que incorpora indicadors, objectius i anàlisi de resultats’. L’àmbit de millora de la qualitat de l’Institut Guttmann no només contempla la qualitat assistencial, sinó també altres aspectes molt rellevants com ara la seguretat i la satisfacció dels pacients.

La cerimònia de lliurament de premis, que va tenir lloc al Palau de la Música Catalana, va ser presidida per la consellera de sanitat de la Generalitat de Catalunya, Marina Geli, i va comptar amb la presència de Pablo Rivero, director general de la Agència de Qualitat del Sistema Nacional de Salut.

Font: Institut Guttmann