MIFAS crea un blog sobre platges accessibles de la Costa Brava

L’Associació MIFAS, federada a ECOM, ha creat el blog http://mifas-girona.blogspot.com/, on recull informació relativa a l’accessibilitat dels municipis gironins que conformen la Costa Brava així com de les seves platges. Segons s’explica en el blog, la informació que es recull ha estat verificada durant aquest mateix mes de juliol.

Els municipis dels quals es dóna informació són els següents: Portbou, Llançà, Port de la Selva, Cadaqués, Roses, Empuriabrava, L’Escala, Torroella de Montgrí-L’Estartit, Pals, Begur, Palafrugell, Palamós, Platja d’Aro, S’agaró, Sant Feliu de Guíxols, Tossa de Mar, Lloret de Mar i Blanes.

El nou blog de MIFAS ofereix informació detallada sobre les diferents platges amb què compten cadascun d’aquest municipis. S’hi poden trobar dades com: accessos per arribar-hi; prestacions i serveis que ofereix la platja (cadires de bany adaptat, passarel·les, banys adaptats...), i els seus horaris; informació sobre els transports i els aparcaments per a persones amb discapacitat; i detalls sobre la senyalització i sobre els llocs de socors, entre altres. També les dades de contacte de la Oficina de Turisme de cadascuna de les localitats.