La Fundació Miquel Valls demana col·laboració per votar el projecte Honda i ajudar a les persones afectades d'Esclerosi Lateral Amiotròfica

L'entitat federada Fundació Miquel Valls ens ha fet arribar aquesta informació per tal que la passem a totes les entitats federades.

La Fundació ens demana que entrem en el següent link: http://www.hondatuproyectonuestroproyecto.com/sumate_detalle.php?id=105 i cliquem al "Suma’t i Vota" pel projecte: “HONDA + FMQV=AJUDA PER LES PERSONES AFECTADES D’ELA”.

El procés és molt ràpid. Només s’ha d’introduir el nom i cognoms i un mail de contacte en el que es rebrà un missatge per aprovar el vot (imprescindible confirmar el vot perquè sigui vàlid).

Gràcies a uns amics de la Fundació propietaris d’un cotxe HONDA han pogut presentar el projecte “HONDA + FMQV = AJUDA PER LES PERSONES AFECTADES D’ELA” al concurs “TU PROYECTO, NUESTRO PROYECTO 2013” d’ HONDA. La Fundació Miquel Valls és una de les entitats participants en el concurs, el qual està dotat amb 25.000 € de premi per l’entitat guanyadora.

Les 10 entitats més votades passaran a la fase finalista en la que un jurat escollirà el projecte guanyador. Podeu votar fins les 15 h. del 30 de setembre. Ara per ara, l’entitat està en sisena posició, però els calen encara molts més vots!

Podeu consultar tola la informació sobre el concurs i veure tots els projectes presentats en el següent link: http://www.hondatuproyectonuestroproyecto.com/.