Taula rodona ‘‘Les conseqüències de les retallades en les entitats i en les persones amb diversitat funcional’, amb la participació del president d’ECOM

Ahir, 10 de desembre, a la tarda el president d’ECOM, Antonio Guillén, va ser present a la taula rodona organitzada pel Consell Municipal de les persones amb discapacitat de l’Ajuntament de El Prat de Llobregat sota el títol ‘Les retallades en les entitats i en les persones amb diversitat funcional’. L’objectiu d’aquest acte era tractar i analitzar les conseqüències que estan produint les retallades aplicades per l’Administració Pública a les entitats socials que presten serveis dirigits a l’atenció social, l’educació o el treball de les persones amb discapacitat, i que afecten directament a les persones d’aquest col•lectiu i els seus familiars.
Guillén va compartir taula amb Adolf Gilabert, director de la Fundació Rubricatus (de El Prat de Llobregat); Antonio Centeno, activista social i membre del Moviment de Vida Independent; i Antonio Madrid, professor titular de Filosofia del Dret a la Universitat de Barcelona.
La presentació de l’acte va ser a càrrec d’Alba Bou, regidora de la Dona i de Promoció Social, i presidenta del Consell Municipal de les persones amb discapacitat de El Prat de Llobregat.
Aquest acte va ser moderat per Miriam Ballesi i Emili Grande, conductors del programa de ràdio Extra-Ràdio de el Prat Ràdio.