Presentació del llibre

La pedagoga Anna Esclusa Feliu presenta el proper 28 de novembre, a les 18 hores, a la Sala d’Actes del Centre Collserola (Passeig de la Vall d’Hebró, 159-169) el seu llibre ‘Modulació Pedagògica: Un punt de suport. Ensenyament a familiars de persones amb greus discapacitats’.
La Modulació Pedagògica parteix de la base que, més enllà de l'edat i l'etiologia de la discapacitat, o millor dit, abans que tot això prengui molta rellevància, cal una reflexió sistemàtica i pedagògica sobre Com i Quan ensenyar Què a aquests familiars... Segons Esclusa “cal un canvi de mirada per part dels professionals per tal que, cadascú dins el seu rol i les seves possibilitats, reforcin la comunicació i la relació entre el familiar i la persona amb una greu discapacitat”. Així, diu, “podrem contribuir desenvolupar unes relacions familiars el més riques i fluides possible”.

Segons l’autora el concepte de Modulació Pedagògica és un nou concepte que pot ser d’interès no només a pedagogs sinó també a qualsevol professional que pugui treballar en àmbits tant diversos com l’educació especial, tallers ocupacionals, residències geriàtriques, centres de rehabilitació... o qualsevol altre que es relacioni amb els familiars d'aquestes persones.

A la presentació intervindran: Dr. Conesa Hernández, Cap de Rehabilitació de l’Hospital Asepeyo Sant Cugat; Carme Lloreta, vocal de salut del Col•legi de Pedagogs de Catalunya; i Manel Gómez, co-director de la Unitat d’Estimulació Neurològica.

Es imprescindible confirmar assistència a informacio@tecnofisio.com.