Es presenta el Programa de Prevenció i Atenció a la Cronicitat del Govern

Els Departaments de Salut i de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya organitzen una jornada per presentar el Programa de Prevenció i Atenció a la Cronicitat (PPAC), aprovat al juliol del 2011, que comptarà amb la presència dels consellers respectius.

Adreçada a professionals del sector sanitari, serveis socials i persones interessades, la jornada tindrà lloc dijous 22 de març, a les 9 h, a l’Auditori de Girona. Després de les presentacions, començarà amb una conferència sobre la presentació del Document d’Experts per a l’elaboració del PPAC, a càrrec del President del Consell Assessor del PPAC. També es durà a terme una taula rodona sobre els canvis en els sistemes de salut i socials per atendre millor la cronicitat, en què participaran persones expertes dels Departaments de Salut i de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya.

Finalment, els consellers presentaran el PPAC, amb la presència de l’alcalde de Girona i la ponència del responsable operatiu del Programa, Albert Ledesma, del Departament de Salut.

Dijous, 22 de març, 9 hores
Auditori de Girona

La inscripció és gratuïta i s’accepta, per ordre cronològic, fins el dia 16 de març de 2012 o fins completar l’aforament de la sala

Inscripció: http://www.gencat.cat/salut/form/cronicitat/index.html
Més informació: jventurar@gencat.cat