Últims dies d'inscripció per al III Congrés Internacional de la Síndrome X Fràgil, FXTAS i FOP dels dies 23 i 24 de març

La Síndrome X Fràgil (SXF), és una malaltia minoritària, originada per un defecte hereditari en el cromosoma X, i la principal causa de retard mental hereditari.

L’Associació Catalana Síndrome X Fràgil i la Fundació Doctor Robert de la UAB organitzen aquest III Congrés Internacional de la Síndrome X Fràgil, que tindrà lloc a Barcelona els dies 23 i 24 de març, amb l’objectiu, igual que els celebrats anteriorment a Catalunya i altres comunitats de l’Estat, d’actualitzar els coneixements i difondre les millores i recerques terapèutiques i sanitàries, informar, i sensibilitzar entorn el SXF i de les altres patologies associades, com són el FXTAS i el FOP.

Hi participaran els experts nord-americans, doctors Paul i Randi Hagerman, que han dedicat la seva vida professional a l’estudi i intervenció de la SXF i van descobrir ara fa 10 anys el FXTAS.

A més, el Congrés facilitarà un lloc de trobada per a les persones afectades, tant de la propia associació com d’altres, la qual cosa fa posible la constitució d’un gran Grup d’Ajuda Mútua (GAM).

El Congrés se celebrarà els dies 23 i 24 de març en dos emplaçaments diferents de la ciutat de Barcelona:
Divendres 23, al Col·legi La Salle-Gràcia (Pl. del Nord, 14)
Dissabte 24, a l’Auditori del CaixaFòrum (Marqués de Comillas, 6)
Els preus d’inscripció varien entre 5 i 25 euros.
Data límit d’inscripció: 19 de març.
Trobareu més informació a l'enllaç disponible en aquesta pàgina.

Per al dijous 22 de març, l’Associació Catalana Síndrome X Fràgil, amb la Fundació Doctor Robert de la UAB i l’Institut d’Estudis de la Salut, ha organitzat una jornada gratuïta d’Actualitzacions sobre l’SXF, FXTAS i FOP, específica per a professionals de la comunitat mèdica i reconeguda d’interès sanitari. També en trobeu l’enllaç en aquesta pàgina.
Se celebrarà el 22 de març al Col·legi Oficial de Metges de Barcelona (Passeig Bonanova, 47).