COCEMFE amplia el Programa de Vacances 2008

La Confederació Espanyola de Persones amb Discapacitat Física i Orgànica (COCEMFE) ha presentat l’ampliació del Programa de Vacances Imserso i ONCE 2008, de manera que s’oferiran 16 nous torns de vacances adreçades a persones amb discapacitat, per viatjar entre els propers mesos de març i juny. En els torns d’ampliació corresponents al programa Imserso només podran participar persones que no hagin viatjat a través del Programa de Turisme i Termalisme Imserso 2008 (durant el període comprés entre juliol i desembre de 2008) mentre que als nous torns de la Fundación ONCE hi podrà optar qualsevol persona, independentment de si va viatjar ja en el 2008. Les persones interessades en aquests nous torns de vacances cal que contactin amb el Departament de Vacances de COCEMFE, trucant al telèfon 91 413 80 01 o bé correu electrònic a vacaciones@cocemfe.es

Entre els destins més sol·licitats d’aquesta ampliació del Programa de Vacances de COCEMFE destaquen els balnearis d’Arnoia (Orense) i Archena (Murcia) amb totes les instal·lacions i allotjaments accessibles. A més, s’ofereixen també per primera vegada les Illes Canàries com a destí accessible, tant a Tenerife com a Gran Canària.

Durant el 2008, COCEMFE va oferir un total de 51 torns de vacances dins el seu Programa de Vacances adreçat a persones amb discapacitat, gràcies al qual es van beneficiar un total de 2.303 persones entre beneficiaris directes, acompanyants, conductors i monitors. A més van participar-hi també 26 fills de beneficiaris amb la qual cosa tota la família va poder gaudir d’uns dies d’oci a un preu assequible i amb les condicions d’accessibilitat adequades.

En tots els torns de vacances del Programa de Vacances de COCEMFE estan incloses: l’habitació doble compartida (no es garanteix l’adjudicació d’habitacions adaptades), l’hotel accessible (no adaptat) en règim de pensió completa (excepte en destins internacionals), assegurança de viatge, monitors de suport, transport adaptat durant tot el viatge en els torns de la Península, viatge d’avió d’anada i tornada en el torns de les Illes i trasllat a l’hotel en autobús adaptat, i tractament termal per als beneficiaris en el torns de Balneari.