'Esclerock', concert benèfic a favor de la Fundació GAEM

La Fundació GAEM organitzarà el proper 11 de novembre, a les 21 h, a la sala Pau Casals de L'Auditori de Barcelona el concert benèfic Esclerock, en què participaran Els refredats i Gossos, així com nous talents musicals catalans: Patxi Leiva , Boxets i Mon Sogas (Extremoduro). Aquest concert estarà presentat per l'escriptor Matthew Tree i el periodista Xavier Graset.

L'objectiu d'aquest concert és recaptar fons per desenvolupar projectes de recerca biomèdica a l'Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona, així com els projectes seleccionats del Full de Ruta de la Fundació.

Les entrades es poden adquirir a través del Teleentrada i també es disposa d'una Fila 0. Les aportacions es poden realitzar a La Caixa 2100 0879 77 02 00.324.415.

Patxi Leiva ha compost una cançó, "El Ritme", leit motiv de l'Esclerock 2011, amb la col • laboració de Natxo Tarrés de Gossos, Els refredat, Mon Sogas, Boxets, La Pegatina i La Porta dels Somnis.

També, amb motiu d'aquesta 3a edició, s'ha editat un vídeo clip amb la participació dels artistes que també han col • laborat en la cançó: els jugadors del FC Barcelona Víctor Valdés, Thiago Alcántara i l'actor Jöel Minguet.