La FCEDF impulsa cursos de natació per a nens i nenes amb discapacitat

Amb la voluntat de fomentar la pràctica de la natació adaptada en les persones amb discapacitat física, la Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física (FCEDF) va engegar el mes d’abril uns cursos adreçats a nens i nenes amb discapacitat. Encara queden places lliures a l’Escola de Natació, si hi esteu interessats contacteu directament amb la FCEDF (tel. 93 340 92 00 i info@esportadaptat.cat). Els cursos del mes de maig estan programats per als dies 9, 16, 23 i 30, i els del mes de juny, el 6, el 13, el 20 i el 27. Tots són en dissabte, en horari de 12 a 14 hores.

L’experiència de la FCEDF constata que la iniciació a les activitats aquàtiques en nens i nenes amb discapacitat és molt important per animar-los a practicar la natació adaptada en endavant. El fet que molts nens/es hagin entrat des de ben petits en contacte amb l’aigua com a mitjà de rehabilitació facilita la seva iniciació en aquest tipus de pràctiques esportives, que tant afavoreixen la qualitat de vida d’aquestes persones.

La FCEDF, en col·laboració amb el Club de Natació Sant Rafael, durant anys van impulsar l’escola de natació d’estiu i l’èxit d’aquesta iniciativa va fer que l’escola de natació es pogués desenvolupar al llarg de tot l’any.