El 2n Congrés d’Associacions de Barcelona posa en marxa una eina per a permetre la participació online

Com sabeu, des del maig passat i fins al mes d’abril de 2011 a Barcelona s’està desenvolupant el 2n Congrés d’Associacions de Barcelona. Hores d’ara ja s’estan duent a terme debats territorials als diferents districtes de la ciutat però per tal que qualsevol persona pugui suggerir propostes de millora del sector associatiu, així com comentar les propostes compartides per altres usuaris s’ha creat una plataforma virtual.
Per participar en el Congrés Virtual és necessari registrar-se com a usuari des d'aquesta mateixa pàgina.

- Les persones que van inscriure's a l'acte d'inauguració del 2n Congrés poden accedir al Congrés Virtual utilitzant el nom d'usuari i la contrasenya que se'la ha fet arribat per correu electrònic.

- Les persones inscrites als congressos de districte hauran d'accedir-hi utilitzant l'usuari i contrasenya que van indicar en el moment de la seva inscripció.

- La resta de persones interessades en participar han de registrar-se i escollir unes dades d'usuari amb què podran gestionar totes les seves activitats dins del 2n Congrés d'Associacions de Barcelona.
Les propostes consensuades en finalitzar el procés del 2n Congrés, previst pel mes maig de 2011, fixaran les bases per a l’elaboració del Pla de Suport Associatiu, on es recolliran les mesures de suport al sector associatiu a aplicar pel govern municipal durant el període 2011-2015.