Les entitats impulsem i aconseguim una moció de recolzament a la #ilphipotecaria

En el marc del Consell de Ciutat de l’Ajuntament de Barcelona, les entitats hem impulsat la presentació d’una moció de recolzament a la Iniciativa Legislativa Pppular (ILP) de la regulació de la dació en pagament, de paralització dels desonaments i de lloguer social (que podeu consultar en el segon enllaç disponible en aquesta pàgina).

FAVB (Federació d’Associacions de veïns i veïnes de Barcelona), la Taula d'Entitats del Tercer Sector Social, CCOO, UGT i el CAB (Consell d’Associacions de Barcelona) havien presentat la proposta i el Consell de Ciutat va aprovar-la per unanimitat. Així, es va fer arribar la moció al Ple Municipal de l'Ajuntament de Barcelona perquè adoptés els acords que es proposen.

El Ple va aprovar la moció per la qual donarà suport al procés de recollida de signatures de la ILP, facilitarà el procés de recollida per mitjà de l’habilitació de les seus de Districte i Centres Cívics de la ciutat com a punts on fer efectiva la signatura, cedirà un estand a la 17ª Mostra d’Associacions de Barcelona durant les festes de la Mercè, entre d’altres.

Podeu consultar el text de la moció al primer enllaç que trobareu a la banda dreta d’aquesta pàgina.