Suma't al consum solidari

DONEU SUPORT A ECOM COMPRANT A TRAVÉS DE WAPSI

Sabeu què es WAPSI? Sabeu que ECOM està dins la plataforma WAPSI?

“La solidaritat no és quelcom puntual, és inherent al ésser humà”. Sota aquesta premissa l’equip de la Fundació Equilibri va crear WAPSI, l’any 2013.
WAPSI és una manera diferent de realitzar les teves compres online, ja que al mateix temps que es realitza una compra en la xarxa, també es fomenta el consum solidari a través de la de la captació de fons per a entitats no lucratives d’utilitat pública. L’objectiu és generar donacions a les ONG i sensibilitzar sobre la importància de la col•laboració i la solidaritat.

L’origen de la paraula “Wapsi” prové del quítxua i significa “vapor d’aigua”. Un nom molt adient pel que es pretén: unir petits gestos solidaris com si de petites gotes d’aigua es tractés, dia a dia, que permetran a les ONG’s continuar amb la seva labor.

El funcionament es senzill, el comprador pot escollir entre més de 200 productes o marques i en el moment d’escollir la botiga també s’escull la ONG on es destinarà el % de la seva compra. La compra no implica major cost per al comprador, perquè és precisament botiga qui assumeix el percentatge de la donació sobre la compra del client. Per tant, mentre tu compres a WAPSI, altres es beneficien.

Des de fa uns mesos ECOM forma part d’aquesta iniciativa innovadora i la pots trobar dins el grup d’entitats que es posen a disposició del consumidor .

Aquesta iniciativa és transgressora en el fet que implica fer al consumidor final partícip actiu en el procés de construcció del nostre entorn social. Aquest, a través d’una compra solidària, té la possibilitat d’escollir lliurement la causa a la qual vol donar el seu suport.

Per tant, suma’t al consum solidari i clica a favor de la discapacitat. CLICA A FAVOR D’ECOM!

http://www.wapsi.org