ONCE Catalunya atorga a títol pòstum a la figura de Jaume Marí un dels seus Premis Solidaris 2017

Els Premis Solidaris ONCE Catalunya d’enguany han reconegut a títol pòstum la figura de Jaume Marí Pàmies, el qui va ser director general de l’entitat federada Associació de Paràlisi Cerebral-La Muntanyeta i membre de les Juntes Directives de la Confederació ECOM Catalunya i la Patronal ECOM. Ha estat reconegut en la categoria de persona física.
Aquests guardons, que se celebren des de 2001, tenen la finalitat de reconèixer i premiar aquelles persones, entitats, institucions, projectes i mitjans de comunicació i administracions que realitzen una labor solidària en el seu entorn d'influència i procuren la inclusió social de tots els ciutadans, la normalització i l'autonomia personal i l'accessibilitat universal. Els premiats destaquen per la seva sensibilitat social, la seva llarga trajectòria i la seva dedicació en pro dels drets socials dels més desafavorits.
Els altres guardonats d’aquesta edició són: Fundació Arrels (categoria Institució, Organització, Entitat o ONG), el programa ‘L’Olot, a Ràdio Olot’ (al mitjà o projecte de comunicació), Tallers Gaudí (categoria Empresa) i l’Ajuntament de El Prat de Llobregat (categoria Administració Pública).
El lliurament dels premis es durà a terme en un acte públic que tindrà lloc el 5 d’octubre a l’Auditori ONCE Catalunya.