ECOM present al 2n Congrés del Tercer Sector Social de Catalunya a La Farga de L’Hospitalet

Aquest dijous 26 de març La Farga de L’Hospitalet obrirà les seves portes per acollir, sota el lema ‘Un sector al servei de les persones’, el 2n Congrés del Tercer Sector Social de Catalunya, impulsat per la Taula d’Entitats del Tercer Sector Social, de la qual la Confederació ECOM Catalunya en forma part. Aquest esdeveniment pretén reflexionar de forma col•lectiva durant dos dies sobre la contribució del tercer sector en l’àmbit de l’atenció a les persones, així com aprofundir en l’ànalisi del context actual i en altres temes d’interès general per a les entitats que conformem el tercer sector social català.

La Confederació ECOM Catalunya participarà en aquest congrés amb dues ponències: ‘Espais per a l’autogovern en la gestió de serveis per a la Vida Independent’, a càrrec del director tècnic d’ECOM, Emili Grande; i ‘Un pas endavant cap a l’autonomia personal’, impartida per la gerent d’ECOM, Anna Collado.

En el marc del congrés, que tindrà lloc dijous i divendres, 26 i 27 de març, la Farga de L’Hospitalet acollirà també una Mostra d’Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya, a la qual la Confederació ECOM Catalunya també hi serà present amb un stand (stand núm. 4).

Més informació: http://www.congrestercersector.cat/