S’extenen als districtes de Barcelona les activitats a infants i joves amb discapacitat per al cap de setmana

El servei "Temps de barri, temps per a tu" ja s'està duent a terme a Sant Martí i Nou Barris i s'estrenarà a les Corts, Sarrià-Sant Gervasi i Horta-Guinardó al llarg d’aquest any.

Es tracta d’un servei adreçat a les famílies que tenen a càrrec fills de 4 a 18 anys amb discapacitat física, psíquica i sensorial, iniciat per l'Ajuntament de Barcelona per obrir als infants diverses activitats durant unes hores els dissabtes al matí.
D’una banda es vol fomentar la conciliació de la vida laboral, familiar i personal als pares i mares amb fills amb discapacitat, que podran tenir temps personal; així com oferir un temps lúdic i de lleure als nois i les noies al costat d'altres companys.
El servei, que es duu a terme a diversos equipaments públics i té un pressupost inicial de 54.506 euros, també ofereix la possibilitat d'incloure-hi els germans.

L'activitat està dirigida per monitors i monitores especialitzats, es fa els dissabtes al matí de 10.00 hores a 13.00 hores de forma quinzenal. Ja s’està duent a terme a Sant Martí i Nou Barris, i està previst que al maig pugui oferir-se al districte d'Horta-Guinardó i a l'octubre als de les Corts i Sarrià - Sant Gervasi.