El Tibidado obre les portes a les persones amb dificultats de mobilitat

El proper 9 de juny el Parc d’Atraccions del Tibidabo celebrarà la 15a edició d’ Un Estiu Sense Barreres, una jornada adreçada a les persones amb dificultats de mobilitat, que té l’objectiu de presentar els avenços aconseguits en les instal•lacions del parc en matèria d’accessibilitat i mobilitat.

Aquesta celebració, que s’organitza des de 1995, pretén que les persones amb dificultats de mobilitat puguin gaudir de les instal•lacions en igualtat d’oportunitats, facilitant-los el seu ús si és necessari.

Durant aquesta jornada, com ja és habitual, el Parc presenta les seves novetats, totes elles accessibles i adaptades, millores que responen al seu compromís de treballar per fer d'aquest espai un indret més accessible. Enguany, les persones que s’acostin al Parc podran conèixer de primera mà els nous passejos amb què han ampliat el Camí del Cel i que connecten la part superior del parc amb la zona del Pèndol, la nova Plaça del Somnis on s'hi celebrarà l’espectacle de cloenda, la nova sala de titelles amb un nou espectacle, el nou accés a l'atracció El Magatzem de les Bruixes i els Bruixots així com una nova sala d'exposicions. A més, projectaran la nova pel•lícula "Puja'm a la lluna", al Dididado, el cinema en 4 dimensions.

També, com a gran millora en accessibilitat, s'ha instal•lat a l'estació superior del Funicular del Tibidabo una plataforma elevadora, amb l'objectiu de facilitar l'accés i sortida del funicular a les persones amb mobilitat reduïda.

Les portes del recinte s'obriran a les 10h del matí, i es comptarà amb l'ajuda experta dels habituals voluntaris i voluntàries i es posaran a la disposició de les persones amb discapacitat els mitjans necessaris per a facilitar-los l'accés i el gaudiment del parc.

Per més informació i reserves, contactar en el telèfon 93 211 79 42 o a l'adreça electrònica comercial@tibidabo.es.