Surt al mercat Viatges AcceSIbles

Viatges AcceSIbles és una proposta pensada per oferir viatges a persones amb discapacitat, tant la pàgina web de reserves com els serveis que s’ofereixen són completament accessibles.

Un dels objectius és que els clients puguin navegar per les pàgines d'aquest lloc web sense trobar dificultats d'accés. Les persones amb deficiència visual o de mobilitat manual poden adquirir de forma autònoma els productes turístics que s’ofereixen en la web. www.viajes2000accesible.es.

Segons han informat, l'oferta de productes és totalment accessible i s'anirà ampliant tant en destinacions com en serveis complementaris accessibles: activitats, rutes, entrada a museus, parcs temàtics, sortides en grup... Actualment, viatges2000accessible.es disposa de mig centenar d'hotels a Espanya i ampliarà l'oferta d'allotjaments a les ciutats europees i de la resta del món.

Viatges Accessibles és una marca de Viatges 2000, que va ser constituïda en 1977 per la Corporació Empresarial ONCE com únic accionista. Viatges 2000 treballa com minorista els segments vacacional, d'empreses, congressos, convencions i incentius i compte amb oficines a Barcelona, Madrid, Sevilla, Las Palmas de Gran Canària, Logronyo i Palma de Mallorca. En el passat exercici va obtenir una xifra de negoci de 29 milions d'euros. En l'actualitat té una plantilla de més de 60 empleats, 11 d'ells discapacitats.