Temes clau per al “Pacte per a la infància”

El dia 21 de març se celebrarà una jornada de debat entorn el Pacte per la Infància, impulsat des de la Plataforma d’Entitats d’Infància de la Taula del Tercer Sector, PINcat, perquè en el context actual es prioritzi la infància en les polítiques públiques.

La Plataforma d’Infància de Catalunya, PINcat, de la qual forma part la Confederació ECOM Catalunya, està formada per 17 organitzacions de la Taula del Tercer Sector Social de Catalunya que agrupen més de 900 entitats que treballen per la infància i l’adolescència. Al juliol de l’any passat ja va iniciar la interlocució amb diverses instàncies del govern relacionades amb la infància.

En l’inici de la Jornada, que està adreçada a representants d’entitats de l’àmbit de la infància i l’adolescència, el director general d’Atenció a la Infància i a l’Adolescència, Josep Lluís Otruño, presentarà els eixos del Document de Bases que la Generalitat s’havia compromès a elaborar per impulsar i assolir el Pacte, i n’explicarà el procés d’elaboració i debat.
Joana Pérez, coordinadora d’UNICEF-Catalunya parlarà de la Convenció sobre els Drets de l’Infant com a marc clau per al Pacte per la Infància a Catalunya. A més, tindran lloc quatre taules rodones en les quals es tractaran diversos aspectes que afecten la infància, com ara els mitjans de comunicació, la inclusió o la participació social.
La participació de les entitats en la construcció del Pacte per a la infància serà també un tema tractat en la jornada.

Dia 21 de març
9h - 17:30h
Sala d’actes de la Casa del Mar
c/ d’Albareda 1
08004 Barcelona

Si necessiteu alguna mesura d’accessibilitat per a persones amb discapacitat auditiva cal comunicar-ho amb l’antelació de 3 dies laborables al telèfon: 93 310 57 07 o a l'adreça: taula@tercersector.cat.