L’Escola d’Esquí Alta Cerdanya ofereix un Seminari sobre esquí adaptat a la Molina

Els propers dies 12, 13, 14, 20 i 21 de desembre tindrà lloc un Seminari d’esquí adaptat a la Molina organitzat per l’Escola d’Esquí Alta Cerdanya, i dirigit a tot aquell qui vulgui acabar exercint de professor d’esquí per a persones amb discapacitats varies, a tota aquella gent que participa com a voluntària a l’hora de la pràctica de l’esport, i inclús a pares o familiars de nens discapacitats que volen ser ells mateixos els que ensenyin al nen l’esquí adaptat. Aquest Curs d’Iniciació a tècnic Esportiu (CIATE) és un curset de formació reconegut per la Federació Catalana d’Esports de Minusvàlids Físics i homologat pel Consell Català de l’Esport.

El cost del Seminari és de 145 euros. Les places son limitades i el termini d’inscripció finalitzarà el proper 5 de desembre. El curs inclou 35 hores docents de pràctiques a les pistes, 15 hores de classes teòriques, la utilització del material adaptat necessari, un certificat d’assistència i una assegurança d’accidents a l’hora d’estar en pistes. Concretament, l’horari serà pels matins a pistes de 9 a17 hores, i per les tardes es faran classes teòriques de 18 a 20 hores.

Per la pre-inscripció cal fer una paga i senyal de 50€ al següent nº de compte de Caja Madrid: 2038 / 8962 / 73 / 6000029792 al titular: Esquí Club Meganeu., i és imprescindible fer constar a la transferència nom i concepte del ingrés. La resta s’ha d’abonar presentant el resguard bancari de ingrés de la paga i senyal el dia del inici del curs.

L’Escola d’Esquí Alta Cerdanya, amb seu a l’estació d’esquí de la Molina, és una empresa dedicada a la formació esportiva i especialitzada principalment en l’esquí i l’snowboard, que va crear fa més de deu anys el projecte de la Fundació privada CENHID, un centre nacional d’esports, que aproxima l’esquí a totes aquelles persones amb discapacitats físiques, psíquiques o sensorials.