Neix la comunitat virtual ‘Persones Cuidadores’ per donar suport als cuidadors de persones dependents

La Fundació Pere Tarrés ha creat la comunitat virtual ‘Persones Cuidadores’, un nou espai adreçat a les persones cuidadores i als professionals del sector de la dependència.
L’objectiu és acompanyar en la seva tasca a tots aquells homes i dones que cada dia cuiden a un familiar oferint-los informació actual d’interès, facilitar-los un espai on exposar les seves inquietuds i experiències, i contactar amb altres persones en la seva situació i amb professionals que els puguin aconsellar. En definitiva, fer més fàcil la tasca de cuidar i de cuidar-se.
L’espai està format per diferents seccions amb continguts rellevants relacionats amb la dependència i les necessitats que tenen les persones cuidadores però també vol apropar notícies d’actualitat, webs i blocs relacionats, així com propiciar la interacció de les persones que s’hi connectin. En aquesta línia, la secció ‘De cuidador a cuidador’ permet obrir fòrums de debat o fer intervencions en temes ja oberts, la secció ‘El cafè dels dijous’ que permet fer consultes o aportacions a la/es persona/es que hi participen en la xerrada o la secció GAM virtual pensat per tal que els diferents membres d’un mateix grup de suport virtual puguin interactuar entre ells en temps real. A més aquest espai ofereix la possibilitat de publicar un comentari al final de cada contingut.