Vies verdes de Girona en bicicleta adaptada

El Consorci de Vies Verdes de Girona organitza aquest diumenge 29 de març una jornada esportiva per a conèixer que és la bicicleta adaptada, en totes les seves modalitats: de passeig, esportives de competició i especials per a persones amb poc control del tronc… Aquest acte coincidirà amb la inauguració d’un nou tram de via verda entre Palamós i Palafrugell, que serà justament el recorregut que es realitzarà diumenge.

La ruta, tot i que tindrà origen a Palamós i fi a Palafrugell, comptarà amb variacions segons la capacitat i les necessitats dels participants. Així està pensat que arribats a Mont-Ras (tocant a Palafrugell) uns quants participants amb bici adaptada girin cua per fer el camí que porta a la platja del Castell de Palamós, on està prevista una sardinada popular. En aquest punt també està previst que, en un espai reservat del pàrking, les persones que vulguin provar les bicicletas però que no s’animin a fer tota la ruta puguin provar-les.

Per a aquells participants que es vegin més capacitats està planificat que puguin fer una part de ruta per dins de Palafrugell, amb el gruix del grup de participants, fins a tornar a enllaçar amb la via verda que els portarà a la platja del Castell.

Aquelles persones amb discapacitat que no vulguin fer ús de les bicicletes adaptades, poden fer el recorregut per aquest nou tram de via verda en cadira de rodes o a peu.

Aquesta jornada esportiva tindrà també una nota musical, amb l’actuació de ‘Brabants Fietsharmonisch Orkest’, un grup de sis músics holandesos que toquen instruments mentre pedalen en un tàndem.

Les persones que vulguin participar en aquesta jornada cal que s'inscriguin enviant un correu electrònic a info@gumfaus.com. Cal que especifiqueu el vostre nom, telèfon i una petita descripció del tipus de discapacitat que teniu.

La inscripció té un cost de 5 euros i el lloguer de bicicletes (adaptades o no), de 15 euros. Existeix també la possibilitat de contractar un paquet que inclou la inscripció, el lloguer de la bicicleta i el servei de transfer per un preu de 30 euros. Si es té bicicleta pròpia, aquest paquet costa 15 euros.

Més informació:
Albert Font
Tel. 93 736 25 20 i 654 11 99 01
www.gumfaus.com